Tekintse meg kiemelt ajánlatainkat!

Szófelhő vászon képen

Szófelhő, 30x30 cm-es vászonkép

Fotó nélkül is készíthető egy személyhez szóló egyedi kép. Küldje el kedvenc szavainak listáját, születési évszámokat, üdüléseik helyszíneit, és ezekből a szavakból mi egy modern alkotást varázsolunk. A szavak kitölthetik a kép teljes területét, de tetszőleges formát is alkothatnak, pl. szív alakot.
Az elkészült grafika matt művészvászonra lesz nyomtatva, és 2 cm vastag vakrámára feszítve.

A kép díja: 22.500 Ft
Az ár tartalmazza a szállítás költségét!

Ezt a kivitelt kérem »
Fotókollázs készítés

Kollázs, 40x50 cm-es keretezett kép

Az összegyűjtött 30-40 fotót többféleképp elhelyezhető a képen. Szabadon feldobálva kitölthetjük a rendelkezésre álló teret, vagy egy formát is alkothatunk, pl. szív vagy fenyőfa. De akár egyévszám is kirakható a fényképekből.
Az Ön által elfogadott grafikát selyemfényű fotópapírra nyomtatjuk, és 2 cm-es fotókerettel keretezzük - barna, fekete vagy natúr színek közül választhat.

A kép díja: 24.000 Ft
Az ár tartalmazza a szállítás költségét!

Ezt a kivitelt kérem »

Festmény, grafika készítése fotóból

Festmény fotóból, 70x50 cm-es vászonkép

Kedvenc fotóját egyedi festményhatású effektekkel dobhatjuk fel. Olajfesték, vízfesték, pasztell és sok más hatás érhető el, hogy melyek az kép tartalmától is függ. Küldje el a fényképet és a látványterv alapján könnyű esz döntenie.
Az elfogadott látványtervet szatén művészvászonra nyomtatjuk, és 2 cm-es vakrámára feszítjük.
A végső alkotás elkészíthető több kép montázsából is, erre a technikára kérjen egyedi ajánlatot.

A kép díja: 33.300 Ft
Az ár tartalmazza a szállítás költségét!

Ezt a kivitelt kérem »
Mozaikkép, fotómozaik egyedi technikával

Mozaikkép, 70x50 cm vászon, árnyékkerettel

Mozaikkép vagy más néven fotómozaik, egy olyan modern alkotás, melyben a kép fő témája a háttérben lévő több száz pár cm-es háttérfotóból van összerakva.
Önnek nincs más dolga, mint elküldenie nekünk a főképet, és a háttérbe való fotókat. Mi pár napon belül egy látványtervvel jelentkezünk.
A képet szatén művészvászonra nyomtatjuk, majd vakrámára feszítjük, és körbevesszük egy fekete árnyékkerettel, mely fokozza az elegáns megjelenést.
A kép kérhető 80x60-as méretben is, ill. az árnyékkeret frontja lehet ezüst színű. Ezekre a kivitelekre kérjen egyedi ajánlatot.

A kép díja: 40.500 Ft
Az ár tartalmazza a szállítás költségét!

Ezt a kivitelt kérem »

Mozaikkép, fotómozaik egyedi technikával

Mozaikkép, 90x60 cm-es vászonkép

Az Ön által elfogadott tervet szatén művészvászonra nyomtatjuk, majd 4 cm-es vakrámára feszítjük, mely kivitel igazán karakteres dísze lesz szobájának, irodájának.

A kép díja: 48.000 Ft
Az ár tartalmazza a szállítás költségét!

Ezt a kivitelt kérem »
Mozaikkép, fotómozaik egyedi technikával

Mozaikkép exkluzív fém keretben

A 100x70 cm-es kép matt ezüst Nielsen típusú keretbe, antireflex üveg mögé kerül, mely üveg sokkal kevésbé tükröződik hagyományos társaihoz képest. Ez az exkluzív kivitel méltó dísze egy modern lakásának!
Maga a kép kitöltheti a teljes felületet, de paszpartu is körbe veheti, mint a mellékelt ábrán is.

A kép díja: 65.500 Ft
A szállításhoz egyeztetés szükséges.

Ezt a kivitelt kérem »
A rendelés menete, szállítási információk »


További grafikai lehetőségek

Mozaikkép

… vagy más néven fotómozaik, egy olyan modern alkotás, melyben a kép fő témája a háttérben lévő több száz pár cm-es háttérfotóból van összerakva. Ha többet akar megtudni az általunk alkalmazott családi fotóalbumhoz optimalizált technikáról, ugorjon át a www.mozaikkep.hu weboldalunkra. A részletes információkon túl itt számtalan mintaképet is megtekinthet.

Kollázs

Ha sok képet szeretne megjeleníteni egy alkotásban, ideális választás lehet egy kollázs. Ezzel a technikával akár szabályosan is kitölthetjük a rendelkezésünkre áll teret, de a képeket csak úgy szabadon is feldobálhatjuk. Sőt formába is rendezhetjük a fotókat, pl. egy évszámot, vagy egy szívet, karácsonyfát alkotva. Mintapéldákért keresse fel ezt a honlapunkat: www.fotomontazs.hu/minta-kepek


Kollázs: kacskaringós fa

Ez a kompozíció kiválóan alkalmas pár tucat családi fotó megjelenítésére ezen a „kacskaringós” fán, mintha csak egy családfát ábrázolnánk. A körök száma és helyzete nem kötött, az szabadon módosítható az Ön fényképalbumához. Néhány mintapéldát talál ezen a honlapunkon: www.fotomontazs.hu/minta-kepek

Fotómontázs

Ha csak egy fotója van, vagy egy pár, különböző technikákkal azokból is egy maradandó alkotás készíthető. Választhat a már elkészült rendelések közül, és akkor azt az Ön fotóival is elkészítjük, de szívesen készítjük el az Ön saját ötletét is. Ötletadónak tekintse meg grafikusunk Facebook-oldalát, ott a montázsok mellett esetleírásokat is talál.


Fotómontázs: tüzes szív

Örökítse meg szerelmüket ebben a tüzes képben. Önnek nem kell mást tenni, mint a kiválasztott fotót elküldenie hozzánk, és legyeztetni velünk, hogy milyen kivitelben kéri a képet. És Önnek már csak meg kell lepnie kedvesét…

Festményesítés

Kedvenc fotóját olajfestménnyé is lehet változtatni, és ez az effekt kivált jól mutat, ha művészvászonra nyomtatjuk ki a végeredményt. Ez a technika nem csak egy fotó esetében alkalmazható, hanem montázsok készítésekor is érdekes hatás érhető el vele.


Szófelhő

Ha nincs fotója, akkor is készíthetünk Önnek egy egyedi, személyhez szóló képet. Írja össze párjával a kedvenc szavait, születési évszámokat, üdüléseik helyszíneit, és ezekből a szavakból mi egy modern alkotást varázsolunk. A szavak kitölthetik a kép teljes területét, de tetszőleges formát is alkothatnak. Néhány mintapéldát talál ezen a honlapunkon: www.fotomontazs.hu/minta-kepek

Betűfotó

Ha kedvese nevét szeretné megjeleníteni egy alkotásban, akkor a betűfotó technika egy igazán eredeti lehetőség erre. Önnek nem is kell képeket küldenie, mi fogunk olyan fotókat keresni, amelyek tartalmukkal egy-egy betűt jelenítenek meg. Ezen a képen a TIBOR nevet adják ki a fotók.


Fotóbetű

A fotóbetű technikával nevek, szavak jeleníthetők meg úgy, hogy a betűkbe az Ön által küldött fotók lesznek beleszerkesztve. A kép kérhető színes, fekete-fehér vagy szépia változatban is.

Vászonkép falióra

Stílusos és egyedi órát szeretne? A 30x30-as vászonképbe illesztett szerkezettel működő óra biztos üde színfoltja lesz lakásának. A vászonra tetszőleges kép nyomtatható. Az óra ára: 4.990 Ft+szállítási költség.


Time Bubble Clock

Ha egy igazán egyedi dologgal szeretne meglepni és megtréfálni valakit, válassza ezt a forradalmian új 24 órás faliórát, mely deformálja az időt, és a megrendelő számára legfontosabb napszakot nyújtja meg. Az óra saját találmány, s további részleteket - pl. hogy mi köze van ’Az időmilliomos’ című kisregényhez - ezen a honlapon tudhat meg: www.timebubbleshop.com

Vászonnyomat fotókorrekcióval

Ha van egy szép fotója, amit művészvásznon szeretne viszontlátni, küldje el hozzánk, és kiváló minőségben, művészi alapanyagokra fogjuk azt kinyomtatni. 30x40 cm-es mérettől egészen a 100x150 cm-esig készítjük a képeket. A vásznat borovi fenyőből készült keretre feszítjük. Igény szerint a művészvászon matt vagy selyemfényű lakkal is kezelhető. Ez a kezelés további felületi védelmet nyújt a képnek, a selyemlakk pedig még plusz fényt is kölcsönöz. De kérhető a nyomat szatén művészvászonra is, mely egy igazán exkluzív megjelenésű anyag.

A rendelés menete, szállítási információk »