+36 70 978 6048 Hódmezővásárhely

Több száz emlék egy képben

Művészi mozaikkép az Ön fotóiból digitális grafikus kezéből

Alkotás

Kortárs digitális grafika csak Önnek

Milyen kivitelben készülnek?

Faliképek a legkülönbözőbb kivitelben

Hagyományosan keretezett faliképek

Fotópapírra nyomtatott mozaikképeim általában ilyen keretlécekkel szállítom.

Ezek a modern, 2 cm-es lécek ideálisak a mozaikképekhez. A nyomat elé víztiszta akril lemez kerül, mely épp olyan mint az üveg, csak nem törik.

Természetesen ettől eltérő keretlécek is rendelhetők. Tekintse meg a kiviteleket összefogalaló oldalt, vagy igényével keressen meg emailben, telefonon!

Keretes kép

A keretes képek eleganciája

Keretes képek esetében a művészi hatást a paszpartuval fokozhatjuk.

A képeket általában egy 5 cm-es paszpartuval veszem körbe, mely még jobban kiemeli a mozaikot. A nyomat elé itt is víztiszta akril lemez kerül. Exkluzív kivitel esetén az akrill lemez helyett antireflex üveget alkalmazok. Ez a fajta üveg nem tükröződik, viszont ennek szállítását futár útján nem vállalom, csak a személyes átvétel jöhet szóba Hódmezávásrhelyen vagy Szegeden.

Keretes kép paszpartuval

Vászonkép, a minimalista megoldás

Manapság a mozaikkép esetében is az egyik legnépszerűbb kiviteli mód a vakrámára feszített vászonkép.

A vászonképeket általában szatén művészvászonra nyomtatom, mely anyag dinamikusan adja vissza a színeket. Természetesen kérhető matt művészvászon nyomat is, pl. fekete-fehér képeknél ideális választás lehet.
A kisebb képeket - általában 80x60 cm-es méretig - 2 cm vastagságú vakrámára feszítem, a nagyobb képeket pedig 4 cm-esre.

Vakrámára feszített vászonkép

Az exkluzív vászonkép

Ha szeretné fokozni egy vászonkép egyediségét, kérjen hozzá árnyékkeretet!

A 2 cm-es vakrámára feszített kép árnyékkeretbe van süllyesztve, mely elegáns kontúrt ad a képnek. Az árnyékkeret lehet teljesen fekete, fekete ezüst fronttal, vagy fehér arany fronttal.

Árnyékkeretes vászonkép

Ha valami klasszikusra vágyakozik

A vászonképek hagyományosan is keretezhetők.

Ideális választás lehet erre a célra ez a 27 mm széles, antikolt hatású aranyozott keretléc. Másfelől egy paszpartuval körbevett, matt művészpapír nyomattal is szépen mutat, így is exkluzív dísze lesz lakásának.

Tekintse meg a kiviteleket összefogalaló oldalt, egyedi igényével pedig keressen meg emailben, telefonon!

Óarany keretléc

Fotómozaik

Miért érdemes engem választania?

Grafikus készíti

Több mint 500 mozaikképet készítettem már egyedi, pár száz fotóhoz kidolgozott technikámmal. Képeim valódi grafikai művek, melyek végső kialakítását minden esetben az adott témához igazítom.

Giclée nyomtatás

A grafikán túl fontos a nyomtatás minősége. Akárcsak a saját munkáim, az Ön képét is giclée minőségben készítem el az exkluzív megjelenés és több évtizedes értékállóság végett.

Bizalom garancia

Személyes adatait, fotóit bizalmasan kezelem, kizárólag én fogok velük dolgozni, partnereknek, munkatársaknak nem adom át. A mozaik elkészülte után a fényképeket törlöm saját gépeimről.

Vélemények

Mit mondtak megrendelőim?

Görög stílusú mozaikkép

És ha valami extrára vágyik

Fotómozaik nem csak téglalap alakú képekből készíthető! Íme egy minta görög - vagy ha úgy jobban tetszik, akkor azték - stílusú mozaikképre. A háttér elemekben itt is kis fényképek szerepelnek.

Azték mozaik

Valami más

További grafikai lehetőségek

Az árak az adott stílushoz ajánlott teljes méretű és kivitelű kép (szerkesztés, művésznyomtatás, keretezés, stb.) költségét tartalmazó irányárak. Pontos ajánlatot a feladat ismeretében fogok adni.
Addig is tekintse meg mintaképeim, merítsen Ön is ihletet belőlük. Ha pedig kérdése van, keressen bátran!

Kapcsolat

Kérdése van? Tegye fel bátran!

Cím:

6800 Hódmezővásárhely, Püspök utca 12.

Telefon:

+36 70 978 60 48

Betöltés
Az üzenet el lett küldve, hamarosan válaszolok rá.